Участници

Арх. Здравко Здравков Главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва ВИАС (днес УАСГ), специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоуст..

повече

Николай Пехливанов Заместник-председател на Столичен общински съвет

Николай Пехливанов Николай Пехливанов е зам.-председател на Столичния общински съвет, зам.-председател на постоянната комисия по икономика и собственост, член на постоянната комисия по финанси и бюджет. Собственик и основател на инвестиционната компания Green Life Development and Resorts, специализирана..

повече

Инж. Пламен Андреев Управите, Планекс

Инж. Пламен Андреев Инж. Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност “Промишлено и гражданско строителство”. През 1990 година основава фирма „Планекс”. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплек..

повече

Весела Илиева управляващ партньор, Unique Estates

Весела Илиева Весела Илиева е съсобственик и управляващ партньор на компанията Unique Estates, с повече от 16 години професионален опит в сферата на недвижимите имоти, част от които на ръководни постове в AG Capital. Притежава две магистърски степени – по Международен маркетинг и продажби от УНСС и по Co..

повече

Георги Ранчев управител, Резиденшъл парк София

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на „Линднер Имобилиен Мениджмънт” ЕООД, „Резиденшъл Парк София” ЕООД и „Резиденшъл Парк Лозен“ ЕООД от есента на 2007 г., а Председател на Съвета на директорите на „Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт” АД от лятото на..

повече

Арх. Ангел Захариев управител, А и А Архитекти

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Арх. Атанас Панов управител, ЛП Груп

Арх. Атанас Панов Арх. Атанас Панов е роден в София през 1956 г. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство в София през 1981 г. През същата година започва работа в архитектурно студио Софпроект, с ръководител арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски. Работи и в архитектурно бюро към Комитета на к..

повече

Арх. Светослав Станиславов основател и водещ проектант, STARH

Арх. Светослав Станиславов През 2003г. завършва “Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия ”, София с почетен диплом на САБ за най-добър дипломен проект в катедра Жилищни сгради. Започва кариерата си през 2003г като управляващ партньор във водещо архитектурно студио. През 2012г. основава собст..

повече

Арх. Георги Кътов управител, I/O Architects

Арх. Георги Кътов Архитектурно студио I/O архитекти е основано от арх. Вяра Желязкова и арх. Георги Кътов през 2004г. Името на студиото (I/O – in/out) е провокирано от факта, че при стартирането на студиото арх. Кътов е в Япония, където специализира, а арх. Желязкова тук, в България. Обсъжданията на първите ..

повече

Арх. Радомир Серафимов управител, Ателие Серафимов Архитекти

Арх. Радомир Серафимов Арх. Радомир Танков Серафимов е роден през 1973г. в София. През 1997г. се дипломира с отличие в катедра „Обществени сгради“, в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, София.  От 1998г. става равноправен съдружник в „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, к..

повече

Инж.Станимира Димитрова Проект мениджър, Ховал

Инж.Станимира Димитрова Станимира Димитрова работи в Ховал България от 2013 година като търговско технически консултант и е проект мениджър системни решения за еднофамилни къщи.

ДИМИТЪР САВОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР, BLD

ДИМИТЪР САВОВ Димитър Савов е изпълнителен директор на БЛД от 2006 г. До 2010 г. компанията съществува под името Bulgarian Land Development, листвана на Лондонската борса, с цел инвестиции в недвижимите имоти в България. През 2010 г. Бългериан Ленд Дивелъпмънт се трансформира в БЛД Асет Мениджмънт. Oт 2014 г..

повече

ВАСИЛ ТАКЕВ ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ, LP&DM, ABB БЪЛГАРИЯ

ВАСИЛ ТАКЕВ Васил Такев е завършил Техникум по Електротехника и Автоматика. Има магистърска степен от Технически Университет София в специалността „Електрически машини и апарати“ и магистърска степен по бизнес администрация от Шефийлдския университет.Кариерата си започва в собствена фирма за прое..

повече

АРХ. ПЛАМЕН МИРЯНОВ УПРАВИТЕЛ, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ

АРХ. ПЛАМЕН МИРЯНОВ Арх. Пламен Мирянов е роден 1965г., в гр. Стара Загора, завършва строителен техникум „Христо Ботев” - специалност „Строителство и архитектура” със златен медал за отличен успех. През 1990 год. завършва висшето си образование във ВИАС - специалност „Архитектура”..

повече

АРХ. ПЕТЪР ТОРНЬОВ ОСНОВАТЕЛ, BUREAU XII

АРХ. ПЕТЪР ТОРНЬОВ Арх. Петър Торньов е роден в София през 1970 г. Магистър по архитектура от Техническия университет във Виена (1999). Като архитект на свободна практика сътрудничи с Coop Himmelblau, Виена (1999-2000). Бил е асистент професор в Техническия университет във Виена (2001 и 2005). През 2003 г. осно..

повече

АРХ. ТИХОМИР КАЗАКОВ УПРАВИТЕЛ, СТИВЪН ДЖОРДЖ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

АРХ. ТИХОМИР КАЗАКОВ

АРХ. ПЛАМЕН БРАТКОВ УПРАВИТЕЛ, АЕДЕС СТУДИО

АРХ. ПЛАМЕН БРАТКОВ Арх. Братков има магистърска степен по архитектура от УАСГ с награда за най-добра сграда към катедра Обществени сгради. Носител е на награда на IAA за дипломен проект. От 2004 г. до сега е част от архитектурно студио „Аедес”...

повече

АРХ. АТАНАС ТАНКОВ СОБСТВЕНИК И ВОДЕЩ ПРОЕКТАНТ, ТАНКОВ АРХИТЕКТИ

АРХ. АТАНАС ТАНКОВ Арх. Атанас Танков е собственик и водещ проектант на архитектурно студио "ТАНКОВ АРХИТЕКТИ". През 2000 година завършва магистърска степен по архитектура в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия – София. В периода от 1998 до 2003 г. трупа професионален опит последовате..

повече

ТОДОР ТОДОРОВ ПЪТЕН ЕКСПЕРТ НА МОТТ МАКДОНАЛД БЪЛГАРИЯ

ТОДОР ТОДОРОВ Инж. Тодор Тодоров е старши инженер и ръководител „Пътни проекти“ към „Мотт Макдоналд“ ЕООД - България от 2007 година до момента. Той е в лектор в Транспортния факултет към Университета за архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). От 2012 до 2015 година заема длъжността..

повече

АРХ. НИКОЛАЙ ОСТРЕВ УПРАВИТЕЛ, OBIA ARCHITECTURE

АРХ. НИКОЛАЙ ОСТРЕВ Завършва УАСГ , София през 1986 и до 1993 е архитект в Софпроект, гр. София. От 1994г. до 1995г. работи в SIGMAPLAN GmBH, Карлсруе, Плауен, Германия . От 1995 до 2007г. е архитект на свободна практика. През  2007г. става съучредител  и  съдружник в архитектурно студио ОБИА. Пре..

повече

АРХ. ВЛАДИСЛАВ ИГНАТОВ УПРАВИТЕЛ, OBIA ARCHITECTURE

АРХ. ВЛАДИСЛАВ ИГНАТОВ Завършва УАСГ , София през 2002г., като време на следването си през 2001г. става лауреат на наградата Студент на Годината. През 2005г. защитава магистърска степен в ETH, Цюрих при проф. Д. Еберле и до 2007г. работи като архитект в  ателието на Беат Кемпфен в Цюрих. От  2007г. е съдружни..

повече

СТЕФАН КАРПУЗОВ ИНВЕСТИЦИОНЕН МЕНИДЖЪР, ГАЛАКСИ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП

СТЕФАН КАРПУЗОВ Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост, която успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стеф..

повече

ИНЖ. ЯВОР АРСОВ МЕНИДЖЪР АРХИТЕКТУРНИ И ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ, ОРГАХИМ

ИНЖ. ЯВОР АРСОВ Явор Арсов е роден през 1981 година, завършил е РУ " Ангел Кънчев", като машинен инженер. През 2006 година става част от екипа на най-големия производители на бои и покрития в Югоизточна Европа - групата "Поликолор-Оргахим. През 2015 заема длъжността "Мениджър архитектурни и и..

повече

НУРХАН РЕДЖЕБ УРБАНИСТ

НУРХАН РЕДЖЕБ Нурхан завършва магистърската и бакалавърската си степен по урбанизъм в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Неговата страст за публичните пространства и застроената среда го отвеждат във Вашингтонския университет в Сейнт Луис (САЩ), където се дипломира като магистър по г..

повече

ГЕОРГИ ШОПОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ, НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СТРОИТЕЛНИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ

ГЕОРГИ ШОПОВ Георги Шопов е управител на компанията Тобо Груп и е председател на управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи.  Над 16 уважавани български компании създадоха Национална асоциация на строителните предприемачи. В сдружението с нестопанска цел влизат фирми ка..

повече

ПАТРИЦИЯ РОКАБИАНКА МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ, TREND GROUP SPA

ПАТРИЦИЯ РОКАБИАНКА Патриция Рокабианка е мениджър продажби в TREND GROUP SPA, италианска компания-лидер в продукцията на мозайки и агломерати. Дипломира се във Висшето икономическо училище във Виченца, Италия, а нейният опит в TREND започва 2002 година. След продължително обучение по интернет продажби, тя започва д..

повече

ИНЖ. БОЙКО ПЕНЕВ ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР, КСЕЛА БЪЛГАРИЯ

ИНЖ. БОЙКО ПЕНЕВ Инж. Бойко Пенев е роден в София през 1967 г. Той е строителен инженер. Завършил е УАСГ, София, специалност ''Промишлено и гражданско строителство''. Инж. Бойко Пенев работи в ''КСЕЛА България'' ЕООД от 1998 г. Професионална му експертиза включва строителни материали, строителна физика, ..

повече

АТАНАС ГАРОВ УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР, ГАРИТИДЖ ИНВЕСТМЪНТ МЕНИДЖМЪНТ

АТАНАС ГАРОВ  Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компан..

повече

НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПОСТОЯННАТА КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИКА И СОБСТВЕНОСТ, СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ Николай Асенов Стойнев е заместник-председател на Столичен общински съвет и председател на Постоянната комисия по икономика и собственост. Роден на 06.12.1969 г., той е магистър по икономика от УНСС - София, биохимия и микробиология от СУ "Св. Климент Охридски". Николай Стойнев прит..

повече

ЕЛИЦА ПАНАЙОТОВА КООРДИНАТОР НА ПРОГРАМА ЗЕЛЕНА СОФИЯ КЪМ АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ

ЕЛИЦА ПАНАЙОТОВА Елица Панайотова е архитект с разнообразен опит и над десетгодишна професионална практика в областта на проектирането и инвестиционното консултиране. Завършила е Университета по архитектура, строителство и геодезия, с магистърска степен по Градско планиране и архитектура. Втората си магистърска с..

повече

АРХ. АНИ МАРКОВА КРИЕЙТИВ МЕНИДЖЪР, ИВО ПЕТРОВ АРХИТЕКТИ

АРХ. АНИ МАРКОВА Арх. Ани Маркова е завършила архитектура през 2001 година в УАСГ, катедра Градоустройство с тема на дипломната работа “Западното направление на София – Бул.“Тодор Александров”. В периода 2002 – 2005 години работи като изследовател в научен проект „Практичес..

повече

ИНЖ. АНТОНИНА АНДРЕЕВА ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР И ПРОКУРИСТ, ВИНЕРБЕРГЕР

ИНЖ. АНТОНИНА АНДРЕЕВА Инж. Антонина Андреева завършва Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, степен – магистър, с квалификация строителен инженер – конструкции. Специализира „Мениджмънт на строителната фирма“. Притежава опит в областта на проектирането и строителството на..

повече

ПЕТЪР ПОЛИЛЕЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ, ТЕЛЕТЕК ГРУП

ПЕТЪР ПОЛИЛЕЕВ

Генерален спонсор:

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Research & database платформа:

Партньори: