Годишна конференция "Инвестиции и строителство на жилищни сгради 2017"

ЗА СЪБИТИЕТО:


Търсенето и недостигът на качествени жилища в София и големите градове на страната, както и по-добрите условия при кредитиране за покупка на жилища, правят жилищния сектор  най-динамичния и най-мащабния като обем. Експертите предвиждат ръст и през 2017 г, като се очаква стартиране и рестартиране на много нови проекти. Какъв обаче е продуктът, който купувачите на жилища очакват и кои са ключовите характеристики на съвременната жилищна сграда в България, за да бъде определена като качествена и, за да се реализира успешно на пазара?

Трета годишна конференция „Инвестиции и строителство на жилищни сгради“, част от Building Innovation Forum Series 2017, предоставя платформа на водещите професионалисти в сектора (инвеститори, консултанти, архитекти, конструктори, инженери, доставчици на сградни технологии и материали, фасилити мениджъри и ползватели), за да обобщят тенденциите и важните аспекти при реализацията на успешни жилищни сгради.

Инвестиционна среда

-Жилищни и смесени зони – осигуряване на съвременни условия за обитаване чрез модерно и устойчиво планиране на цялата територия на града.
-Взаимодействие между градски власти и жилищни предприемачи – как да се постигне ефективна регулация с цел създаване на устойчива и привлекателна жилищна и градска среда.
-Градът, сградите и трафикът – транспортно-комуникационни предизвикателства и решения.
-Високите жилищни сгради – предимства и предизвикателства.

Пазарът и продуктът

-Търсене: Какво диктува изискванията на модерния ползвател и какви са те?
-Предлагане: ще доведе ли до баланс на пазара динамиката при строителството на жилищни сгради?
-Какви са актуалните жилищни проекти в София и страната през 2017?
-Какви са тенденциите в луксозния сегмент?
-Каква е рецептата на жилищния продукт, който предоставя максимално добра среда на живот?

Жилищна архитектура 2017

-Съвременни архитектурни концепции при различните видове жилищни проекти – многофамилни сгради, жилищни комплекси, еднофамилни къщи. Кои са модерните сградни решения и технологии, които диктуват тенденциите и предоставят конкурентно предимство на жилищния продукт?

Изтеглете книжката от събитието от тук (pdf - 28 MB)

Генерален спонсор:

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Research & database платформа:

Партньори: